mala
 • home
 • proizvodi
 • doziranje
  • bolesti
 • ag
  • index
 • iskustva
  • nasa_iskustva
 • ISTINE
o_nama

srebro ili argentum - Ag - atomska masa 107.8682
srebro je plemeniti metal poznat više od 5000 godina i NIJE TOKSIČAN!
Ionsko koloidno srebro veličine čestice ,001-,005µm NE TALOŽI SE U ORGANIZMU, već se izlučuje u roku od 24/48 sati.


DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE

 

VAŽNO UPOZORENJE: ionsko srebro treba primjenjivati redovito kao primjerice antibiotik. Po mogućnosti pola sata prije ili sat vremena nakon jela. Nije ga nužno uzimati u točno određeno vrijeme ali svakako bitno dozu ne preskočiti kako bi se postigla željena koncentracija i učinak!

ORALNO:
- otopina se unosi plastičnom dozom*, te se zadržava u ustima OBAVEZNO ISPOD JEZIKA MINIMALNO 2 minute. Prije gutanja desetak sekundi mućkati u ustima.
- početno doziranje: prva 2 dana 10ml ujutro i 10ml navečer
- dnevna doza za prevenciju, slabije upale, čišćenje organizma cca 30 - 60 ml koncentracije 15/20/25 ppm-a, ovisno o drugim rizičnim faktorima i stanju organizma
Za vrijeme uzimanja ionskog srebra potrebno je povećati unos tekućine radi lakšeg i bržeg izbacivanja toksina iz organizma, minimalno 1.5 litre.
NAZALNO:
- raspršivačem u nos višekratno u toku dana

SKLADIŠTENJE I ČUVANJE:
-srebrna voda čuva se na tamnom mjestu na sobnoj temperaturi dalje od elektromagnetskih zračenja (hladnjak, televizor, računalo... ). Rok uporabe srebrne otopine i kreme je najmanje 12 mjeseci.
KONTROLA KAKVOĆE PROIZVODA: vrši se na početku, tijekom i po završetku procesa. Mjeri se startni i finalni PPM - TDS opremom.
* PPM - parts per milion (broj čestica krutine (srebra) na milijun čestica vode)
* priložena plastična doza sadrži min. 5ml, max. 30ml (vidi oznake na dozi)

NAČINI UPORABE

Ionsko koloidno srebro treba upotrebljavati svakodnevno. Može se upotrebljavati kao preventiva, koja jača imunološki sistem protiv infekcija i kao dragocjena pomoć u liječenju bolesti. Da bi sačuvali njenu punu djelotvornost obvezno upotrebljavajte plastičnu ili staklenu dozu. Ako biste upotrebljavali metalnu žličicu, ona bi nakon nekog vremena bila fino posrebrena, baš za toliko koliko je manje ljekovitih čestica dospjelo u Vaše tijelo.

Koloidna srebrena voda je bez izraženog ukusa i slična je običnoj vodi, a već se iz usne šupljine direktno apsorbira u krv. Kao sporednu pojavu ovakvog načina primjene vidjet ćete da su Vam zubi bijeli i čisti, da na njima nema više ružnih naslaga, da više nemate upalu desni i loš zadah, a mogućnost za nastanak novog karijesa je minimalna. Biti ćete sigurni od epidemije gripe i respiratornih infekcija, očistit ćete svoje tijelo od nagomilanih parazita i mikroorganizama, normalizirat ćete metabolizam.

Kod akutnih stanja preporučaju se učestalije uzimanje. Moguće i svakih 4 sata, ovisno o simptomima. Ovo je potrebito stoga da se održi stalna koncentracija srebrenih čestica. Ova terapija traje do nestanka simptoma, što ovisi od bolesti, (od 24 sata pa do nekoliko tjedana). Znajte da će srebro pomoći Vašem tijelu da ukloni uzročnike trenutnog oboljenja ali će ga očistiti i od svih patogenih organizama za koje niste ni znali da postoje. Vrlo je važno nastaviti uzimanje ionsko koloidnog srebra i poslije nestanka akutnih simptoma da bi se imunoloski sustav stabilizirao.
Za sve kožne bolesti i infekcije, rane, posjekotine i opekline, akne, psorijazu, vanjski herpes, kožne čireve, bradavice i sve druge promjene na koži najefikasnija je direktna uporaba. To znači da ionsko koloidnu srebrenu vodu nanesete direktno na kritično mjesto najmanje 3 puta dnevno. Ranu, posjekotinu, čir ili opeklinu poslije toga previjte na uobičajeni način. Zacjeljivanje će biti puno brže i neće biti nikakvih komplikacija, infekcija i ožiljaka.

Neprijatan miris nogu, koji je obično posljedica gljivičnih infekcija, nestat će ako ujutro nanesete ionsko koloidnu srebrenu vodu na stopala, posebno među nožne prste, gdje su infekcije najćešće. Akne i seboreja će se povući vrlo brzo ako na ugrožene dijelove kože 3 puta dnevno nanesete ionsko koloidno srebro. Vidjeti ćete da koloidno srebro primijenjeno na ovaj način pospješuje i rast kose.

Kod hunjavice, upale sinusa i sličnih stanja najbolji se efekt postiže ako srebrnu vodu uporabite nazalno (multi spray) višekratnim "mlazovima" u svaku nosnicu koje ćete udahnuti što dublje možete. Kod upale uha također trebate uporabiti srebrnu vodu koje se stavljaju direktno u uho 3 puta dnevno. Respiratorne infekcije, alergijski kašalj, bronhitis i sl. najbrže prolaze inhalacijom. Ulijte srebrnu otopinu u multi spray ili inhalator, ušpricajte nekoliko puta u usta i duboko udahnite. Nemojte je zagrijavati!

Ionsko koloidno srebro će isto tako pomoći i Vašim kućnim ljubimcima. Zdravom psu, mački ili ptici slobodno dodajte nekoliko kapi srebrene vode u vodu za piće s vremena na vrijeme. Ako su bolesni, dajte im po nekoliko kapi 3-4 puta na dan. Ribe će Vam u Vašem akvariju biti zahvalne ako dodate žlicu ili dvije ionsko-koloidnog srebra u vodu. Tako će biti uništeni svi paraziti koji ih napadaju, a voda će biti čista i zdrava. Ionsko koloidna srebrena voda se vrlo uspješno primjenjuje i u liječenju stočnih bolesti, kako krupne tako i sitne stoke.

disclaimer


povratak na vrh

*** GARANTIRAMO VRHUNSKU KVALITETU KAO I NAJPOVOLJNIJU CIJENU NA TRŽIŠTU ***

db_staticna

Design by Lantana, 2015. © Sva prava pridržana