mala
 • home
 • proizvodi
 • doziranje
  • bolesti
 • ag
  • index
 • iskustva
  • nasa_iskustva
 • ISTINE
o_nama

srebro ili argentum - Ag - atomska masa 107.8682
srebro je plemeniti metal poznat više od 5000 godina i NIJE TOKSIČAN!
Ionsko koloidno srebro veličine čestice ,001-,005µm NE TALOŽI SE U ORGANIZMU, već se izlučuje u roku od 24/48 sati.

ISKUSTVA

"Navodimo ono što je dr. Robert Bek, jedan od najpoznatijih istraživača uloge srebra u medicini, ispričao na jednoj tribini u Seattleu, SAD, 1996. godine:"Za svaki slučaj, sjedi li ovdje neki inspektor Federalne agencije za lijekove, ja vam ne dajem medicinski savjet. Ja vam samo govorim istinu iz svog osobnog iskustva. Bio sam vlastiti zamorac, radio sam eksperiment na sebi. Prije godinu dana sam imao 134 kg, bio sam ćelav, tlak mi nikad nije bio niži od 200, bio sam kronični dijabetičar. Danas imam 59 kg manje, tlak mi je normalan iako već odavno ne uzimam lijekove, čak mi je i kosa narasla. Imam 71 godinu, a osjećam se kao da sam 30 godina mlađi i zdravlje mi je savršeno. Što sam radio? Ništa. Nisam držao dijetu, nisam implantirao kosu. Samo sam pio koloidno srebro i ponekad ga prskao po glavi. Razmišljao sam kako se sve to dogodilo i evo što sam zaključio. Svi znate kako je teško držati dijetu, a ja sam ih držao 35 godina. I uvijek isto - poslije mnogo muke malo oslabim, a onda vrlo brzo vratim sve što sam skinuo i dodam još koji kilogram. Ima mnogo ljudi koji jedu veoma malo, ali su ipak sve deblji i deblji. Postoje, naime, mikroorganizmi - paraziti kojima nije cilj ubiti vas. Naprotiv, njihov cilj je održati vas na životu što duže i što deblje kako bi si osigurali siguran obrok. Zbog toga oni blokiraju pestat, to je centar za sagorijevanje masti u hipotalamusu. I tako, iako ne jedete mnogo, debljate se, a masti vam se talože u tkivima. Kada sam se oslobodio tih parazita, tijelo mi se samo od sebe vratilo u normalu bez ikakve dijete. A kada je riječ o raku? Ja mislim da se to odvija ovako. Svaki prosječan Amerikanac nosi u sebi oko 140 različitih vrsta parazita i drugih mikroorganizama, svaki prosječan Afrikanac - oko 500! Svaki čovjek ili dijete koje, na primjer, jede hamburgere nosi u sebi oko 900 grama gljivica, kandida i drugih bakterija i parazita. I sada, kada se oslobodite svega toga, vaš imuno sistem odjednom može disati i raditi ono za što ga je Bog stvorio. Jer, znate, kada je imuno sistem neopterećen, može se boriti protiv raka. Svi smo mi imali kancerogene stanice mnogo puta, ali naš ih je imuno sistem odbacio mnogo puta . Ali kada je preopterećen svim tim teretom mikroorganizama koje nosimo u sebi, on to ne može. Mislim kako imuno sistem može napraviti čudo za nas. Znam kako sam se pomladio za 30 godina i imam nevjerojatnu energiju otkad sam se oslobodio parazita, gljivica, virusa, bakterija, svog tog mikrobiološkog tereta. Eto, to se meni dogodilo. Eksperimentirao sam na samom sebi, jer sam bio potpuno siguran kako se ništa loše neće dogoditi. Ne mogu tvrditi da će kako će to dogoditi i vama. Ali, nauditi neće"

"Prije nekoliko mjeseci imao sam infekciju mokraćnog mjehura. Uzimao sam Koloidnu srebrnu vodu - oko četvrtinu čaše tri puta dnevno. Svakog dana sam osjećao poboljšanje, a poslije 3 dana infekcije više nije bilo. Prije dva tjedna isto. Srebrna voda mi je opet pomogla."

"Moj sin mi je ujutro pokazao veoma bolni otvoreni čir u ustima. Dala sam mu da ispire usta Koloidnom srebrnom vodom po nekoliko minuta tri puta tokom dana. Namazala sam je i na samu ranu. Sljedećeg dana je ustao i čir je nestao. Tek tako!"

"19. svibnja 2001. moj liječnik mi je rekao da sumnja da imam rak prostate, jer su analize pokazale da mi je specifičan antigen prost 13.4, a normalan bi bio za moje godine 4. Ultrazvuk i biopsija su potvrdile sumnju. Imao sam rak koji nije metastazirao, nije se proširio na okolna tkiva. Predložili su mi zračenje, implantaciju radioaktivnih zrnaca u prostatu ili operaciju. Nisam vjerovao u to. Okrenuo sam se nekim prirodnim preparatima koji su mi olakšavali simptome, ali u studenom krvna analiza je pokazala da je antigen skočio na 21.5. Dali su mi tablete Kasodeks - Bikalutamide i injekciju Zoladeksa 24. prosinca. Tada sam od prijatelja čuo za Koloidno srebro i odlučio da ga uzimam. Pio sam po pola čaše 4 puta dnevno i osjećao se primjetno bolje. Injekcije više nisam primao. Sljedeći test krvi koji sam radio 11. veljače 2002. pokazao je antigen na nivou 2.9. Sada više ne uzimam ni lijekove, samo Srebrnu vodu i osjećam se odlično."

"U listopadu 1995. dobio sam dijagnozu bolesti žuči. Tokom sljedeće dvije godine bilo mi je sve gore i gore, sve dok više uopće mogao da jedem čvrstu hranu. Oslabio sam 12 kg. Jednog dana sam se onesvijestio i odnijeli su me u bolnicu. Tamo su rekli da mi je perforiran čir na želucu i da moram na operaciju. Prije operacije pohađao sam neki zdravstveni seminar gdje mi je preporučeno da nađem Koloidnu srebrnu vodu i da odmah počnem da je uzimam. Tako sam i uradio. Uzimao sam 3 žlice svaka 4 sata. Za dva tjedna vratio sam 4 kilograma i ponovo sam mogao da uživam u čvrstoj hrani. Srebro je učinilo čudo! Otišao sam kod doktora, koji je uradio sve analize, i bio veoma zadovoljan. -Što god da uzimaš, nastavi sa tim, rekao je."

"Prije dvije godine otkriven mi je rak prostate i liječnik mi je rekao da bez kemoterapije i zračenja neću živjeti duže od 4 mjeseca. Počeo sam da uzimam Koloidnu srebrnu vodu i antigen prostate mi je pao sa 68 na 0.4. Kada sam ponovo otišao kod doktora sa rezultatima on je rekao da je vjerojatno postavio pogrešnu dijagnozu i poslao me kod drugog doktora koji mi je potvrdio da sam zdrav. Ja sam također dijabetičar i primijetio sam da mi je od kada pijem Srebrnu vodu nivo šećera u krvi mnogo stabilniji. Ranije je skakao na 16 - 17, a sada je 6.5 - 7. Jedino što sam uzimao je Koloidna srebrna voda, tako da znam da je to samo njen učinak."

"Moj prijatelj i ja smo se otrovali hranom u nekom restoranu. Ja sam popila čašu Koloidne srebrne vode i za 2 sata bilo mi je sasvim dobro. Moj prijatelj je bio skeptičan i čekao do sljedećeg jutra. Tada je počeo da uzima žlicu na svakih 10 minuta. I njemu je ubrzo bilo bolje."

"Naše iskustvo sa Koloidnom srebrnom vodom počelo je kada sam dobila neku upornu infekciju oka, koja nikako nije htjela da prođe. Prijateljica mi je preporučila Koloidnu srebrnu vodu. Stavila sam kapi u oči i odmah osjetila olakšanje. Za 2 dana infekcija je nestala. Neko vrijeme poslije toga imala sam neke probavne probleme i počela mnogo da gubim na težini. Sve što je doktor mogao da mi kaže je bilo da mu nije jasno što se događa. Ponovo sam se sjetila Srebrne vode i počela da pijem. U roku od dva tjedna sve je bilo u redu i težina mi se vratila na normalu. U mojoj kući žive troje odraslih i moja kćerkica od 4 godine. Isprobali smo Koloidnu srebrnu vodu u liječenju svih mogućih infekcija, problema sa mokraćnim mjehurom, akni i ekcema. Sada je pijemo svi i tokom cijele zime nitko se u našoj kući nije ni prehladio."

"Nikada nisam bez Koloidne srebrne vode zato što ona osvježava moj dah i smanjuje neprijatne mirise znoja. Poslije pranja zuba, uvijek uzmem gutljaj srebrne vode, malo grgoćem po ustima prije nego što je progutam. Od kada je koristim nemam više upale desni, niti mi izlaze groznice na ustima, što je ranije bio čest slučaj. Kada osjetim da nailaze simptomi prehlade, obavezno uzimam Srebrnu vodu 3 puta dnevno i prehlada prođe bez problema. Od kada znam za Srebrnu vodu više nikada nisam imao trovanje hranom."

"Bila sam gojazna i patila od veoma nestabilnog nivoa šećera u krvi, ili mi je bar tako doktor rekao. Nisam mogla dugo da izdržim bez hrane jer me je hvatala nesvjestica. Tako sam, pored tri redovna obroka, grickala ponešto tokom cijelog dana, kako ne bih ostala bez energije. Kada sam čula za Koloidnu srebrnu vodu odlučila sam da je uzimam mjesec dana kao eksperiment. Nisam pokušala da riješim neki konkretan problem, jer sam bila dobrog zdravlja pošto sam već navikla na moje nestabilne energetske rezerve. Na moje potpuno iznenađenje, počela sam preskakati obroke, a da to i ne primjećujem. Stalna glad je nestala, kao i nesvjestice. Nije mi smetalo da ostanem na poslu i ne odem na pauzu za ručak, a prestala sam i sa grickanjem. Oslabila sam za tih mjesec dana oko 4 kg bez ikakve muke, a zatim za sljedeća 3 mjeseca još 15 kg. Sada sam blizu neke idealne težine. Sada jedem mnogo manje, ponekad preskočim obrok, ali mi to ne predstavlja nikakvo mučenje, niti problem. Nastavit ću da pijem Srebrnu vodu jer se mnogo bolje osjećam, da ne govorim o mom potpuno novom izgledu."

"Primijetio sam malu crvenu izraslinu na jednoj strani nosa. Počela je da raste i izgledalo je prilično ružno. Doktor me je pogledao i bio potpuno uvjeren da je to kancerogena izraslina i da je treba ukloniti kirurškim putem. Prijatelj mi je preporučio da prije operacije pokušam sa Koloidnim srebrom. Stavljao sam ga na izraslinu komadićem natopljene vate koji bi prilijepio flasterom i mijenjao nekoliko puta dnevno. Primijetio sam da se koža sa te izrasline polako ljušti. Poslije 3 tjedna izrasline nije bilo! Otišao sam kod doktora i rekao mu što sam uradio. -To je ono što volim da čujem, rekao je on. I dalje jednom tjedno namažem to mjesto, a Srebrnu vodu pijem od tada redovno."

"Ja sam osoba koja je normalno provodila zimske mjesece u krevetu sa respiratornim bolestima i astmom. Onda je Koloidna Srebrna voda ušla u moj život. Po savjetu dobrog prijatelja počela sam sa redovnim uzimanjem Srebrne vode u jesen. Obično bi već u listopadu počele moje muke sa prehladama, upalom grla, bronhitisom i astmom. Ove godine, međutim, to se nije dogodilo. Tek u siječnju, kada je epidemija gripa bila na vrhuncu učinilo mi se da osjećam simptome gripa, ali oni su već sutradan nestali. Moj doktor, koji je veoma dobro upoznat sa mojim problemima, bio je oduševljen. Rekla sam mu što uzimam i preporučio mi je da nastavim, pošto je već čuo za Koloidno srebro. Ovo je prva zima da ja nisam nijednom zvala hitnu pomoć."

"Otkako uzimam Koloidnu srebrnu vodu nisam se razbolio. Radim sa djecom i stalno sam izložen raznim infekcijama. Prije nekoliko mjeseci moja djevojka je imala upalu pluća i doktor me je upozorio da ću je vjerojatno i ja dobiti, jer sam bio u bliskom kontaktu sa njom. Meni se, međutim, nije dogodilo baš ništa."

"Patio sam od upale grla cijelog života, sve dok nisam počeo redovno da pijem Koloidnu srebrnu vodu. Od tada, sve je u redu. Ako osjetim malo grebanje u grlu odmah ga dodatno isperem Srebrnom vodom i problem nestane. Primijetio sam da mi posjekotine brže zarastaju, a imao sam i najbolju sezonu polenske groznice do sada - takoreći bez simptoma od kojih sam ranije patio. Čak sipam Srebrnu vodu u mlijeko i sok od paradajza, kako se ne bi pokvarili. Više ne bacam neupotrjebljeno mlijeko ili sok."

"Ja sam astmatičar i imala sam često prehlade i gripu, zbog kojih sam imala ozbiljne probleme sa disanjem. Prije četiri godine prijatelj je preporučio mom ocu koji se tada liječio od raka, a i meni, da probamo sa Koloidnim srebrom. Odlučili smo da probamo. Otac mi je danas potpuno zdrav, a i ja više nemam krize. Uzimam jednu žlicu dnevno, ali kada osjetim neke simptome prehlade uzmem po dvije žlice. Moj imuni sustav se znatno poboljšao i više nemam probleme."

"Ranije sam kvačio svaki virus koji bi se pojavio. Od kada uzimam Koloidnu srebrnu vodu, a to je već dvije godine, nisam se razbolio. Uzimam dnevno jednu žlicu i to je za mene dovoljno."

"Moja dijagnoza je bila: rak debelog crijeva. Zakazali su mi operaciju za 6 nedjelja. Tokom tih 6 tjedana uzimao sam Koloidnu srebrnu vodu 4 puta dnevno po četvrtinu čaše. Kada sam otišao u bolnicu na ispitivanja koja slede prije operacije, pitali su me zašto sam došao. Rekao sam da imam rak debelog crijeva. Odgovorili su: "Ne, nemate." Nije, naravno, bilo nikakve operacije i ja sam sasvim dobro."

"Zaražena sam hepatitisom C sredinom 70-tih putem transfuzije. Nisam to ni znala sve do 1998. Kada su mi uzeli krv pred operaciju. Nisam mogla da vjerujem, pa sam još dva puta davala krv na analizu - svi testovi su bili pozitivni. Godinama sam bila umorna i imala manjak energije i nitko nije znao da mi kaže uzrok tome. Tada sam saznala. Simptomi su se pogoršali tokom vremena i kada sam 2001. otišla kod liječnika ustanovili su da mi je koncentracija virusa 3 milijuna. Liječnik mi je rekao da moram primati inekcije interferona. Ova terapija mi je definitivno uništila život. Imala sam užasne alergije, više nisam mogla ni da ustanem iz kreveta, ali najgora je bila depresija zbog koje sam postala nepodnošljiva i sebi i drugima. Pitala sam liječnika da li postoji neki drugi način liječenja. Rekao je da ne postoji. Pitala sam što će se dogoditi ako se ne liječim. Rekao je da ću umrijeti. Moj muž se nije dao, raspitivao se, istraživao i došao sa 14 različitih alternativnih tretmana. Od svih njih ja sam se odlučila da probam Koloidnu srebrnu vodu, uglavnom zato što mi je djelovala lako, prirodno i neškodljivo. Počela sam da je pijem u travnju. Nisam dobro razumjela naputak pa sam uzimala 4 žlice dnevno. Ipak, poslije dva tjedna nisam mogla da vjerujem što mi se događa - bila sam mnogo manje umorna, nisam više spavala po cijeli dan i moje disanje se značajno popravilo. Poslije 5 tjedana upotrebe Koloidnog srebra 23. svibnja uradila sam test - broj virusa je pao sa 3 milijuna na 171.000.
To je poboljšanje od 95%! Što je važnije, ja sam se osjećala odlično i vratila se normalnom životu i radu po kući i u vrtu. A to se sve dogodilo sa samo trećinom preporučene doze. Sljedeći test sam
uradila 7. srpnja - virusa je bilo samo 12.500. Doktor mi je rekao da sa sljedećim testom čekamo do
kraja godine i da će on sigurno biti potpuno negativan. I ja sam sigurna u to. Koloidno srebro me je
vratilo u život."

"Imam 38 godina. Svibnja 2004. bio sam u bolnici na ispitivanju i utvrđeno je da bolujem od multipleskreloze. Moj najveći problem je što se poslije desetak minuta hodanja doista zamorim. Imam problema sa ravnotežom. Kada imam potrebu za mokrenjem ne mogu da se suzdržim. Počeo sam da koristim i veoma sam zadovoljan, jer se poslije 15 dana uporabe mnogo bolje osjećam. Stabilniji sam pri kretanju i štap mi je sve manje potreban. Potrebu za mokrenjem mogu da obuzdam. Jednu vježbu koju do sada nisam mogao da uradim, a radi se na neurološkom pregledu uspio sam da izvedem, istina 3-4 koraka, ali za početak to je za mene veliki uspjeh. Za sada pijem pola litre Srebrne vode nedjeljno. Poručio bih svima koji imaju ovih ili drugih zdravstvenih problema da počnu da koriste Srebrnu vodu i veoma brzo će se uvjeriti u njene rezultate."

"Imam 38 godina. Na ultrazvuku u siječnju pokazalo se da imam kamen u lijevom bubregu promjera 7 mm, a u desnom promjera 8 mm. Odlučila sam da probam sa Koloidnom srebrom vodom i popila sam jednu bocu, tri puta dnevno po jednu žlicu. Od početka uzimanja Srebrne vode primijetila sam peckanje pri mokrenju, bol u bubrezima i mokraćnim kanalima. U 4. tjednu uzimanja doživjela sam jak napad bolova, toliko jak da sam zvala hitnu pomoć i dali su mi injekciju protiv bolova. Tokom tri dana imala sam i visoku temperaturu. Ali sam bila uporna. Šestog dana sam sa mokraćom izbacila dosta pijeska. Sve je prošlo, a ultrazvuk je pokazao da više nemam ništa u bubrezima. Bilo je mučno ali sam riješila problem. Nastavljam da pijem Srebrnu vodu, jer sam primijetila da mi mnogo pomaže sa mojim grlom. Ja sam nastavnik u osnovnoj školi i vjerojatno sam zbog toga često bila promukla i imala preosjetljivo grlo. Već poslije 7 dana uzimanja Srebrne vode nestao je taj stalni nadražaj u grlu, kašalj i promuklost."

"Moj muž i ja smo u najboljim godinama - ja imam 70, a on 75. već više od 20 godina smo kronični srčani bolesnici, sa dijagnozom angine pektoris, nestabilnim krvnim tlakom, srčanom insuficijencijom. I pored šake lijekova koje uzimamo svakoga dana, bila je dovoljna promjena vrjemena, malo veći napor ili nerviranje pa uslijedi napad - bol u grudima, gušenje, kočenje lijeve ruke. Koloidnu srebrnu vodu donijela nam je kćer prije 3 mjeseca i preporučila da je pijemo više kao preventivu i zaštitu od gripa. Uzimali smo po jedan gutljaj ujutro i uvečer. Riješili smo se peruti, mom mužu je ponovo počela da raste kosa, preživjeli smo zimu bez gripe i prehlade, ali ono što je nama najvažnije - za 3 mjeseca nismo imali niti jedan srčani napad, niti nagli skok tlaka. Osjećamo se mnogo bolje i imamo više energije. I dalje uzimamo lijekove, iako ne znam da li su nam potrebni, jer nam ni ranije nisu mnogo pomagali. Ali sa Koloidnom srebrnom vodom ne prestajemo i mislim da ćemo je uzimati dok smo živi."

"U ožujku, po preporuci doktorice koja nam je obiteljski liječnik, uzela sam u svoju obitelj, što zbog preventive, što zbog nekih sitnih problema kao sto su alergija, loše varenje, bradavice, opadanje kose. Vrlo brzo smo se uvjerili u pozitivno djelovanje Srebrne vode i uzimali je 2 -3 puta tokom dana. Međutim, ono što želim da podijelim sa vama je slijedeće: jednom godišnje redovno dobijem upalu sinusa i zatvore mi se sinusni kanali. Bolovi budu nesnosni, pa uz antibiotike, injekcije, dobijem venski trodon. Obično 4 - 5 dana traju bolovi i tek onda počinje čišćenje sinusa i to traje 15-tak dana uz antibiotike i inhalaciju. Ove godine, kao i obično, počelo je sa peckanjem u grlu koje se pred kraj dana popelo ka sinusnim šupljinama. Uzimala sam po jednu žlicu na svaka 2 sata uz puno obične vode i stavljala kapi u nos do duboko u noć, sve dok nisam zaspala. Ujutro je počelo čišćenje sinusa i trajalo je nekoliko dana bez uporabe antibiotika i trodona. Ne mogu riječima iskazati svoje zadovoljstvo."

"U listopadu 2005. konstatiran mi je karcinom pluća. Tumor marker pluća tada je iznosio 10,9 a opći 18,5. Tjedan dana kasnije počeo sam koristiti Koloidnu srebrnu vodu u udarnim dozama. Na svaka dva sata uzimao sam po 4 žličice. Poslije tri mjeseca korištenja uradio sam nove nalaze. Tumor marker pluća sada iznosi 3,25, a opći 2,8. I dalje ću nastaviti uzimati Srebrnu vodu."....povratak na vrh

*** GARANTIRAMO VRHUNSKU KVALITETU KAO I NAJPOVOLJNIJU CIJENU NA TRŽIŠTU ***

db_staticna

Design by Lantana, 2015. © Sva prava pridržana