mala
 • home
 • proizvodi
 • doziranje
  • bolesti
 • ag
  • index
 • iskustva
  • nasa_iskustva
 • ISTINE
o_nama

srebro ili argentum - Ag - atomska masa 107.8682
srebro je plemeniti metal poznat više od 5000 godina i NIJE TOKSIČAN!
Ionsko koloidno srebro veličine čestice ,001-,005µm NE TALOŽI SE U ORGANIZMU, već se izlučuje u roku od 24/48 sati.

VAŠA ISKUSTVA

 

Poštovani korisnici iSREBRO proizvoda,
Obraćamo Vam se sa jednom molbom. Svi koji su putem interneta tražili dokaze da ionsko koloidno srebro stvarno radi i pomaže,susretali su se sa tuđim pozitivnim iskustvima. I mi smo objavili ona za koja smatramo da su autentična u rubrici "ISKUSTVA". Bezbroj je svjedočanstava da je ionsko koloidno srebro djelotvorno. No mi bi željeli čuti Vaše dojmove. Voljeli bi da nam napišete radi čega ste počeli uzimati srebrni pripravak (prevencija, poboljšanje kvalitete zdravlja, sekundarna upala, neko teško oboljenje...). Nakon koliko vremena ste osjetili promjene i poslije koje doze se to dogodilo. Zanima nas jesu li i drugi (vaši ukućani, kolege sa posla, prijatelji..) primijetili da ste u boljoj kondiciji nego prije. Naravno, napišite nam i sve drugo što mislite da treba reći nama i korisnicima ionsko koloidnog srebra.
Uz Vašu privolu ta svjedočanstva objaviti ćemo na našoj web stranici pod izabranim pseudonimom ili Vašim inicijalima u novoj rubrici "VAŠA ISKUSTVA".
Vaše će spoznaje sasvim sigurno utjecati na efikasniji tretman srebrom kod ostalih korisnika kao i na poboljšanje naše usluge i zato smo Vam zahvalni na suradnji.

Vaš iSREBRO tim. ....
..................................................... .slati na:isrebro@gmail.com

 

VIROZA, AKNE, RANE

Poštovani,
Moram priznati da je srebro stvarno super za sve. Koristimo ga svakodnevno ja i moja obitelj.
Evo samo par primjera: mlađem sinu u razredu vlada viroza, svi kašlju. On je došao jedan dan kući i počeo kašljati.
Inače bi takav kašalj trajao dugo, danima, tjednima, a sada nakon što je jedan dan uzimao srebro kašalj se povukao.
Isto tako, povrh zuba mu je bila gnjojna kesica koja je trajala već mjesecima. Nikako nije s nikakvim kapima prolazila.
Sprejala sam mu srebrom i gnojna se kesica povukla za saaaaamo 3 dana. Dakle problem koji je trajao 6 mjeseci riješili smo u 3 dana zahvaljujući srebru. Starijem su se sinu povukle akne s lica.
Uglavnom, bolje se osjećamo koristeći srebro.
p.s. Također je pomoglo rodicinom mužu koji je zbog prošle kemoterapije imao rane na nogama (zbog raka, odstarnjena mu je 1/3 pluća).
Mazao je sa srebrom, i kad je prošli tjedan bio kod doktorice kaže ona: dajte Ante da Vam pregledam noge. Kad ono - nema rana.
Ona se zaprepastila kad je vidila . Rekao joj je da uzima srebro i nije ništa komentirala, ali je začuđena pozvala sestru neka dođe da se uvjeri kako su mu noge izliječene. On redovito koristi srebro i puno se bolje osjeća. Mi se nadamo da će mu zaista srebro pomoći.
Ivana, Trogir

RAK VRATA MATERNICE

Nakon prošlogodišnje zastrašujuće dijagnoze raka vrata maternice u drugom stadiju, dobar prijatelj upoznao me s iSREBROM.
Redovito četveromjesečno interno i eksterno uzimanje iSREBRA, uz dijetu i vježbanje, u potpunosti me izliječilo. Moj ginekolog u Zagrebu nije mogao vjerovati rezultatima i radi sigurnosti podvrgnuo me testiranju čak dva puta.
Sada uzimam iSREBRO dva tjedna svakom promjenom godišnjeg doba, držim se svoje vegetarijanske prehrane i srećom, rak se nije vratio.
Pronašla sam i mnoge druge načine primjene iSREBRA: kremu za moju osjetljivu kožu te odličan sprej nakon tretmana laserom i depilacije.
Ovaj proizvod preporučujem svima.
J.F. USA / Hrvatska

MELANOM (karcinom kože)

Imam 51 godinu i od prije tjedan dana koristim Vaše iSREBRO. Moram odmah reći da su rezultati izvrsni, što nisam uspio postići niti s jednom drugom vrstom lijeka ili tretmana. Moji su problemi dermatološke naravi, melanom (dakle karcinom) kože najblažeg oblika,ali s vrlo neugodnim aknama po licu koje su jako bolne na dodir i ne mogu se odstraniti nikakvim lijekom. Jedini način uklanjanja ovih akni (zapravo crvenih nakupina tkiva) jest operativno ili krioterapijom, nakon čega ostaju veliki ožiljci. Korištenjem iSREBRA već drugo jutro uočio sam povlaćenje akni, a nakon tjedan dana skoro posve su se povukle, što je za mene posve nevjerojatno. Dakle, ionizirano srebro djeluje protiv karcinoma kože i to sa snagom koja je fantastična.
mr.sc. J.M. Zagreb

HPV

Prije dvije godine saznala sam da imam HPV visokog rizika. Pokušala sam sve kako bi se riješila virusa, ali nikako nisam uspjevala. Koristila sam razne vaginalete, oralne tablete za jačanje imuniteta, razne alternativne preparate poput aloe vere, med s dodatkom prpolisa i slično, ali mi ništa nije pomoglo. Izbili su mi i kondilomi koje sam uz svakodnevne odlaske ginekologu i  veoma bolne terapije nakon dužeg vremena uspjela sanirati. Uz HPV infekciju morala sam uzimati antibiotike, zbog bakterijskih upala, koji nimalo nisu olakšavali stvar i zbog kojih mi je imunitet konstantno bio narušen. Nakon dvije godine borbe ginekolog mi je rekao za srebro koje bi moglo imati učinke. S obzirom na sve pokušaje i neuspjehe odmah sam se raspitala za proizvode i naručila iSREBRO. Koristila sam srebro od 25ppm-a i 35ppm-a 2,5 mjeseca.  Uzimala sam svaki dan 3x po 50ml i implicirala tampon namočen u tekućinu  3x dnevno u rodnicu dok je partner 3x dnevno mazao spolovilo Lantana P kremom.  Nakon 2,5 mjeseca nalazi su u redu. HPV je negativan, papa test uredan te ni jedna bakterija nije prisutna. Ne mogu opisati koliko sam bila sretna kada sam nakon dvije godine napokon dobila uredne nalaze zahvaljujući srebrnoj tekućini!
Lara iz Zagreba

MIKROSPOROZA

Cijela moja obitelj koristi srebrnu vodu već neko vrijeme i stalno pronalazimo nove mogućnosti za njenu primjenu. Nedavno sam dobila mikrospirozu na listu noge. Za one koji ne znaju to je vrsta gljivica koje se dobivaju od kućnih ljubimaca, najčešće od mačaka i jako ju je teško izliječiti jer je otporna na ljekove iz apoteke a liječenje traje po par mjeseci. Ja nisam ni krenula doktoru nego sam si par puta dnevno ispirala sa srebrnom vodom, nekih tjedan dana, onda sam sa novom narudžbom vode dobila i jednu srebrnu kremu pa sam se počela mazati s njom. Da skratim, za tjedan dana crvenilo je nestalo. A ja sam dobila još jedan dokaz da primjena srebrne vode nema granica.
Ivanka iz Zagreba

KONJUNKTIVITIS

.Želim vam opisati moje iskustvo u primjeni ionsko koloidnog srebra. Od rane mladosti sklona sam upalama očiju, te se tijekom godina razvio kronični konjunktivitis. U liječenju sam koristila antibiotske kapi i kreme, ali su simptomi i dalje bili izraženi. Bolest je vrlo neugodna - oči su mi stalno suzne, upaljene, javlja se svrbež a također su mi osjetljive na svjetlo. Stvara se iscjedak koji iritira te često trljam oči, gotovo već nesvjesno. Kako je bilo govora o nadolazećoj gripi, nabavila sam srebrnu vodu i uz put saznala da se oči mogu tretirati također ionskim srebrom. Kapala sam ionsko-koloidno srebro svakog dana i bila sam oduševljena rezultatima. Već nakon 4-5 dana crvenilo i svrbež očiju je prestalo a time se postepeno smirila upala očiju. Sada se nakon mnogih godina osjećam odlično, sigurnija sam u sebe te razmišljam da su se stvorili uvjeti za nabavu kontaktnih leća. Svima bih preporučila srebrnu vodu koja ima mnogo širu primjenu nego što sam znala ranije. Zahvaljujem vam na korisnim informacijama koje sam pročitala na vašim stranicama, G.V. iz Slavonije

UPALE SINUSA

Moji zdravstveni problemi posljedica su deformacije nosne pregrade - septuma - devijacije. Posljedice tog iskrivljenja su otežano disanje, pa moram stalno disati na usta, a po noći glasno hrčem. Često tijekom godine imam dugotrajne i jako bolne upale sinusa a razvija se i bronhitis. Na učinjenom CT- potvrđena je dijagnoza i liječnik mi je rekao da bi trebalo izvršiti operaciju. S obzirom da sam do sada proživio nekoliko teših operacija, tražio sam načine liječenja alternativnim metodama i saznao za ionsko koloidno srebro. Počeo sam nazalnom pumpicom više puta dnevno unositi srebrnu vodu ali sam također ispirao sinusne kanale sa mlakom vodom uz pomoć Neti pot posude. Nakon redovitog ispiranja nosa tijekom 3 mjeseca, moram se pohvaliti da mi je mnogo bolje.
.Nemam upalu sinusa tijekom ovih hladnih mjeseci i nisam se razbolio od bronhitisa. Donio sam odluku da neću otići na operaciju koja je riskantna i zapravo bolna, nego ću se i dalje koristiti srebrnom vodom kao najjednostavnijom i najučinkovitijom metodom rješavanja mog zdravstvenog problema. S poštovanjem, Marko iz Karlovca

POBOLJŠANJE CIRKULACIJE KRVI I OPĆEG ZDRAVSTVENOG STANJA

Poštovani, nisam poznavala djelotvornost ionskog srebra sve dok nisam pročitala tekstove s Vaših stranica. Imam 49 godina i do sada nisam imala ozbiljnijih zdravstvenih problema. Naručila sam srebrnu vodu kao preventivu kako se ne bih razboljela u vrijeme gripe. Počela sam uzimati po jednu dozu ujutro i navečer, po preporuci. Gripu nisam dobila, ali sam uzimajući srebrnu vodu primijetila promjene koje se mogu opisati kao poboljšanje kondicije. S obzirom da tijekom radnog vremena mnoge sate provodim stojeći, od kada pijem srebrnu vodu, nestali su bolovi u mišićima nogu, a zglobovi na nogama nisu više natečeni - jednostavno se poboljšala cirkulacija krvi u cijelom tijelu. Ranijih godina imala sam česte infekcije virusom herpesa simplexa. Međutim, posljednje pojavljivanje mjehurića uz svrbež i crvenilo, bilo je prekinuto u roku od 1-2 sata nakon što sam kožu lica namazala srebrnom vodom. Zahvaljujem se na korisnim informacijama o ionsko koloidnom srebru koje ste objavili i sigurna sam da će i drugi osjetiti njegovo pozitivno djelovanje. M. M. iz Lovrana

UPALA MOKRAĆNOG MJEHURA I VAGINALNE INFEKCIJE, UPALA LIMFNIH ŽLIJEZDI, SLABA KOSA, ASTMA

Evo da i ja podijelim iskustvo s ostalim korisnicima ionskog srebra.
Imam 40 godina, a moje zdravstvene tegobe traju već duže vrijeme. To su upaljene limfe, sinusi, slaba kosa, česte upale mokraćnog mjehura. Poslije drugog poroda pojavile su se i vaginalne infekcije (kandida). Ništa strašno, ali dovoljno iritantno osjećati tupu bol iza ušiju i prolaziti pretrage koje ne nude nikakva konkretna rješenja.
Prijatelj mi je preporučio da probam ionsko srebro. Koristim srebro 2 mjeseca i pijem ga 3 puta na dan po dvije žlice. Uzimam ga i nazalno. Mogu reći da su se limfne žlijezde smanjile i više ne osjećam tupu bol. Po potrebi koristim tampon za mokraćne i vaginalne infekcije. Stavljala sam ionsko srebro na tampon, ujutro i navečer i već nakon 5 dana svi su simptomi nestali. Kosu tretiram dva put na dan, tako da raspršim pomoću raspršivača ionsko srebro i utrljam u vlasište. Učinci su vidljivi i mojoj frizerki.
Djeca mi piju ionsko srebro kao preventivu, ujutro i navečer. Manje dijete (7 god.) po žličicu, starije (16 god.) po žlicu. Ako primijetim da bi se mogla razviti neka upala dozu samo povećam tri puta na dan. Ionsko srebro djeluje tako brzo da je dovoljno samo nekoliko dana piti povećanu dozu, a zatim opet vratim na početnu kao preventivu. Starije dijete mi boluje od astme pa srebro koristi i nazalno. Potrebe za Ventolinom i Seretidom su bitno smanjene već nakon mjesec dana. Nadam se da će kortikosteroidi biti zaboravljena priča.
Kremu na bazi ionskog srebra toplo preporučujem. Svoje lice kremom tretiram oko mjesec dana i sada sam zadovoljna sa učincima, lice je čisto i nemam osjećaja zategnutosti. Ionsko srebro poboljšalo je i lice kod moje starije kćeri, koja ne ide nikud bez kreme u torbici. HVALA "zlatnom" ionskom srebru i mom prijatelju koji mi ga je preporučio!! Ionsko srebro piti će i dalje moja obitelj, kao preventivu i kao djelotvorno sredstvo protiv bolesti!
Suzana P. Bjelovar

FOTODERMATOZE

Na stranici "bolesti" pročitala sam da ionsko koloidno srebro djeluje na promjene na koži nastale radi dugog izlaganja tijela sunčevim zrakama (fotodermatoze), te sam vodu koristila za čišćenje lica i umivanje. Nakon mjesec dana upotrebe, koža na licu, tj, ten lica se vidno popravio, koža mi nije više tako izrazito suha, a smeđe mrljice koje su se razvile tijekom nekoliko posljednjih godina izblijedile su ili im se smanjila površina. I dalje ću nastaviti sa tretmanom ionsko koloidnim srebrom. Š. A. iz Rijeke

ZAUSTAVLJANJE KRVARENJA

Pijem koloidno srebro radi prevencije od gripe. Prije par dana moje dijete se jako porezalo, a krvarenje sam mu za par minuta uspio zaustaviti srebrnom vodom. Ulio sam malo srebrne vode u posudu i dijete je ruku uronilo u srebrnu vodu. U prvi trenutak rekao je da osjeća žarenje. Nakon par minuta, djetetu sam zamotao posjekotinu zavojem natopljenim srebrnom vodom i postavio ruku u povišeni položaj. Za 5-7 minuta krvarenje je prestalo. Taj događaj me uvjerio u djelotvornost srebrne vode. Pozdrav, tata S. Vlado iz Varaždina.
Ako ste se jutros probudili zdraviji no bolesniji, sretniji ste od milijun ljudi koji neće dočekati idući tjedan.

Ako nikad niste osjetili opasnost
bitke, osamljenost zatočeništva,
agoniju mučenja, ugrize gladi, sretniji ste od 500 milijuna stanovnika ovog svijeta.

Ako u vašem hladnjaku ima hrane, na vama odjeće, nad glavom imate krov i krevet u koji ćete leći bogatiji ste od 75% stanovnika ovog svijeta.

Ako imate račun u banci, novac u
novčaniku i nešto sitniša uokolo u
nekoj kutijici, zdjelici, pripadate među 8% najbolje stojećih ljudi na svijetu.

Ako možete ovo pročitati jako ste
sretni jer ne spadate među 2
milijarde onih koji ne znaju čitati.

Netko je jednom kazao:
Radi kao da ti novac nije potreban.
Voli kao da ti nitko nikad nije nanio
bol.
Pleši kao da te nitko ne gleda.
Pjevaj kao da te nitko ne čuje.
Živi kao da je Raj na Zemlji.

povratak na vrh

*** GARANTIRAMO VRHUNSKU KVALITETU KAO I NAJPOVOLJNIJU CIJENU NA TRŽIŠTU ***

db_staticna

Design by Lantana, 2015. © Sva prava pridržana